PŘIHLÁSIT REGISTROVAT

Kompresor ZH05K1P-TFM-524, R410A, 8850301, Copeland

 
Dostupnost
ověřujeme dostupnost ⏳
Kód zboží
103.2439
Hmotnost
21300.00g / 21.3kg
Výrobce
COPELAND

Popis zboží:

Název produktu:Kompresor ZH05K1P-TFM-524, R410A, 8850301, Copeland
Popis:Kompresory Copeland Scroll ™ již používají všichni známí výrobci tepelných čerpadel. Copeland hodně investoval do dalšího vývoje spirálových kompresorů tepelného čerpadla ZH a provedl rozsáhlou sérii testů k optimalizaci těchto kompresorů. Oblasti použití jsou nyní soukromé a komerční aplikace tepelných čerpadel v nových budovách a také náhrada konvenčních topných systémů. Výroba v Evropě pro Evropu Copeland zásobuje evropský trh z výrobních závodů v Severním Irsku a Belgii.
Použití:Nový spirálový kompresor ZH je vhodný pro všechny aplikace tepelných čerpadel, ať už jde o vytápění prostor nebo přípravu teplé vody pro soukromé a komerční účely, v nových instalacích nebo při výměně stávajících systémů. Scroll kompresor ústředního topení lze použít i v tepelném čerpadle s přímým odpařováním.
Vlastnosti:Vyšší tepelný výkon:
Scroll kompresor ZH poskytuje vyšší výkon při nízkých teplotách odpařování (zdroj tepla), což znamená, že je lépe pokryta potřeba tepla ve srovnání s pístovými kompresory. To vede ke snížení množství energie potřebné pro dodatečné vytápění.
Vysoká účinnost:
Scroll kompresor tepelného čerpadla ZH má speciální spirálovou konstrukci, která dosahuje zvláště vysokého výkonu v aplikacích tepelných čerpadel, zejména při nízkých teplotách zdroje tepla. Stejně jako všechny spirálové kompresory Copeland, i ZH Scrolls časem zvyšují svůj výkon. Většina pístových kompresorů má naopak tendenci ztrácet část svého výkonu.
Vyšší teplota vody ve všech aplikacích:
Scroll kompresor ZH byl optimalizován pro aplikace v nových budovách, kde je požadavek na prostorové vytápění maximálně 50 °C.
Tichý provoz:
Scroll kompresor ústředního topení dosahuje nízké hladiny hluku, což je specifický požadavek tepelných čerpadel instalovaných uvnitř
Odolnost a spolehlivost:
Scroll kompresor ZH splňuje stejně vysoké standardy odolnosti a spolehlivosti jako všechny ostatní spirálové kompresory Copeland. Patří mezi ně schopnost krátce povolit relativně velké množství kapaliny, o které je známo, že poškozuje nebo dokonce ničí mechaniku pístového kompresoru. Méně pohyblivých dílů, robustní pohon a nízké vibrace díky nepřetržité kompresi činí ze spirálového kompresoru ZH předurčené řešení na trhu tepelných čerpadel
Mazací:
esterový olej Tovární náplň: Emkarate RL 32 3MAF (531.2827 plechovka 1 ltr.)

Objednejte u nás Kompresor ZH05K1P-TFM-524, R410A, 8850301, Copeland.
Změna údajů vyhrazena
Cena i stav skladu produktu "Kompresor ZH05K1P-TFM-524, R410A, 8850301, Copeland" jsou orientační, aktuální stav zjistíte zde, nebo na emailu obchod@schiessl.cz
Home Schiessl
Facebook Schiessl
Silou hlasu
CzechEnglish German
HOME Schiessl

Created by © 2008 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek